skip to Main Content

Bent u een leider of professional?

Voelt u als gepassioneerde leider of professional geleidelijk aan dat u niet meer de gewenste resultaten behaalt of de beoogde bedrijfsgroei bewerkstelligt?

Herkent u één of meerdere van de onderstaande uitspraken?

 • Ik doe er alles aan op mijn werk om mijn doelstellingen te bereiken, maar de resultaten zijn toch niet (meer) wat ik graag zou willen
 • Het lijkt erop dat ik onlangs mijn duidelijkheid over mijn rol, mijn visie en grip op het werk heb verloren
 • Ik wil meer ‘executive invloed’, maar het lijkt er de laatste tijd meer op dat met alle controle die ik probeer uit te oefenen, de dingen als zand door mijn vingers glippen
 • Wanneer ik in een Raad van Bestuur- (RvB), Raad van Commissarissen- (RvC) of Management Team-meeting aanwezig ben, lijkt het soms wel of ik stukken gemist heb.
 • Ik heb behoefte aan relaxen, maar de laatste tijd is het alleen maar werk, werk en nog eens werk. 
 • Ik heb dat onopgeloste probleem met mijn baas, mede RvB/RvC-, management team-lid/leden of met mijn team en ik weet niet hoe ik een oplossing kan vinden.
 • Recent hoorde ik dat ik gepromoveerd word, maar ik heb geen idee hoe ik de transitie het best kan plannen en managen
 • Ik ben zojuist gepromoveerd en ik wil natuurlijk succesvol zijn in mijn nieuwe rol, maar op dit moment ben ik er niet zo zeker van dat dit gaat lukken
 • Ik ben net nieuw begonnen in deze functie in een nieuw bedrijf en wil natuurlijk dat ik succesvol zal zijn, maar ik voel me een totale ‘nieuwkomer’ en ongemakkelijk in deze omgeving.

Stel dat …

 • U weer zou kunnen werken met passie en executive/leidinggevende presentie
 • U een hoger en duurzaam verbeterd niveau van prestatie heeft
 • U weer voldoende zelfvertrouwen heeft en zelfverzekerd bent in uw functie
 • Uw gedrag veranderd is van ‘controle over anderen’ naar het ‘beïnvloeden van anderen’
 • U weer volledig, met presentie en passie deel kunt nemen aan productieve besprekingen 
 • U tegelijkertijd meer succesvol en bovendien relaxed kunt zijn
 • U een verbeterde samenwerking zult hebben met bijvoorbeeld RvB, RvC, uw leidinggevende, teamlid of uw voltallige team)
 • U uw besluitvorming effectief en strategisch kunt inzetten
 • U een succesvolle promotie, of transitie naar uw nieuwe functie zult bewerkstelligen
 • U een succesvolle, effectieve, maar bovenal efficiënte burn-out recovery heeft
Ik ben Johan Reinhoudt en ik heb soortgelijke problemen bij de hand gehad in mijn persoonlijke internationale executive carrière. Ik merkte dat wanneer ik mijn proces volgde, dit niet alleen succesvol was voor mijzelf, maar ook voor anderen. Ik laat u graag kennismaken met mijn methode.

True Change™ Executive Coaching – een vijfstappenplan voor persoonlijke transformatie met resultaatgerichte structuur

Mijn coaching methode True Change™ Executive Coaching is doeltreffend bewezen, strategisch en transformerend – Ik begeleid u gedurende het hele traject, over alle obstakels en hindernissen naar het gewenste resultaat.

Dit vijfstappenplan integreert ervaringen en informatie vanuit mijn uitgebreide persoonlijke executive carrière, menselijk gedrag biologie, neurowetenschap en diverse vormen van psychologie, waaronder arbeid, sociale, organisatie en energie psychologie.

 
Mijn executive coaching activiteiten zijn strikt vertrouwelijk en ik garandeer de door mij geleverde diensten. Als professioneel executive coach ben ik geaccrediteerd door de International Coaching Council (ICC) en ik ben geassocieerd met de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en de Association for Comprehensive Energy Psychology (ACEP). Als gecertificeerd Master Executive Coach werk ik volgens de NOBCO en ACEP richtlijnen.
Ik coach in persoon en online via Zoom™ of Skype™ Video, individueel en in groepen en ik werk in de Nederlandse of Engelse taal. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend en vertrouwelijk gesprek via telefoonnummer 030 200 6761, of via email info@top-coach.nu. Wanneer u dit wilt kunt u ook contact opnemen via het website contact formulier.
                              
%d bloggers liken dit: